content-header-image
Lehdistötiedotteet

Puhtaampi sisäilma uuden teknologian Harmony Clean Air -sisustusmaalilla

Vietämme yhä enemmän aikaa sisällä, ja siksi sisäilman laadun merkitys on korostunut entisestään. Tikkurilan uusi Harmony Clean Air on sisäseinämaali, joka auttaa parantamaan sisätilojen ilmanlaatua.

19.09.2022

Vastuullisten ja kestävien maalituotteiden edelläkävijänä olemme tuoneet markkinoille Harmony Clean Air -sisustusmaalin, jonka avulla sisäilmasta saadaan vähennettyä epäpuhtauksia sekä sidottua haitallista formaldehydia.

Täyshimmeällä Harmony Clean Air -sisäseinämaalilla on lisäksi erinomainen peittokyky ja se tekee pinnasta kauniin sekä helposti puhdistettavan. Valittu sävy toistuu pehmeänä – oli valinta sitten suosittu vaalea tai trendikkään tumma. Tuote sopii kodin seinäpinnoille, erityisesti makuu- ja olohuoneisiin sekä kotitoimistoon.

Vastuullinen valinta

Kehitämme jatkuvasti ympäristön kannalta kestävämpiä sekä laadukkaita ja helppokäyttöisiä maaleja. Sertifioiduilla Harmony Clean Airilla on Euroopan tiukin vähäpäästöisyyden takaava sisäilman laatusertifikaatti ja -merkki Eurofins Indoor Air Comfort Gold. Tuotteen formaldehydin sitomiskyky on testattu Eurofins Oy:n akkreditoidulla testausmenetelmällä ISO 16000-23 -standardin mukaisesti.

Harmony Clean Air -tuotteelle on myönnetty M1- (rakennusmateriaalien päästöluokitus), EU-Ympäristömerkki, Joutsenmerkki sekä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnus.

Pakkauksessa käytetystä muovista 75 % on kierrätettyä. Kierrätetyn muovin käyttö vähentää ensiö­materiaalien tarvetta ja alentaa toimitusketjun hiilipäästö­jä, mikä pienentää näin merkittävästi pakkauksen ekologista jalanjälkeä.

Tikkurila Harmony Clean Air

  • Vesiohenteinen, sisäilmaa puhdistava täyshimmeä sisustusmaali
  • Erinomainen peittokyky ja helposti puhdistettava pinta
  • Sävytettävissä Tikkurilan Tunne Väri -värikartan sävyihin
  • Alhainen VOC-pitoisuus
  • Tuotteella on ympäristömerkit M1-päästöluokoitus, EU-ympäristömerkki ja Joutsenmerkki
  • Eurofins Indoor Air Comfort Gold -sertifiointi
  • Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry:n hyväksymä tuote
  • Pakkauskoot 0,9 l, 2,7 l ja 9 l
  • Pakkauksessa käytetystä muovista 75 % on kierrätettyä muovia

Käyttökohteet:

Sisäseinien maalaukseen rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, ja ylei­simmille rakennuslevypinnoille. Soveltuu sekä uusille että aiemmin maalatuille pinnoille kuivissa sisätiloissa.

Harmony Clean Air on saatavilla Tikkurilan jälleenmyyjiltä syyskuun aikana. Tikkurilan tuotteita myyvät maali- ja rautakau­pat: tikkurila.fi/kauppahaku

Valokuvat

Tuotteeseen liittyviä valokuvia on saatavilla oheisen linkin takaa:

https://imagebank.tikkurila.com/pincollection.jspx?collectionName=%7B6da49150-bb67-47f6-b89e-b994c7bded58%7D

About us

Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Yhdessätoista maassa toimivat 2 400 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 582 miljoonaa euroa vuonna 2020. Kesäkuusta 2021 lähtien Tikkurila on ollut osa PPG:tä.

Contact

Lisätietoja

Heidi Hirvelä, markkinointipäällikkö: etunimi.sukunimi@tikkurila.com
Marja Koivusaari, teknisen tuen päällikkö: etunimi.sukunimi@tikkurila.com