content-header-image

Pintoja joilla on merkitystä

PPG Tikkurila syntyi vuonna 2021, kun Tikkurila yhdistyi PPG:n kanssa. Juuremme ulottuvat kuitenkin aina vuoteen 1862, jolloin Tikkurila perustettiin. Alun perin pienenä öljynpuristamona aloittaneesta yrityksestämme kasvoi aikojen kuluessa johtava pohjoismainen maalialan yritys. Meitä on lähes 2 400 ja toimimme yhteensä 10 maassa. Omistautuneet työntekijämme tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ratkaistakseen suurimmatkin haasteet.

PPG palvelee asiakkaita 50 000 työntekijän voimin 75 maassa. Liikevaihto vuonna 2021 oli 16,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. PPG on listattu New Yorkin pörssiin.

Mahdollisuuksien Tikkurila

Jokainen tikkurilalainen tukee omalta osaltaan päämääräämme tarjota asiakkaillemme käyttäjäystävällisiä ja ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen. 

Osa kestävää pohjoista vuodesta 1862

Jo vuosikymmenten ajan Tikkurila on kehittänyt ja tarjonnut vesiohenteisia terveyden ja ympäristön kannalta turvallisia tuotteita.
 • 85%

  myydyistä kauppa- ja rakennusmaaleista on vesiohenteisia

 • +350

  ekomerkittyä tuotetta

 • 7

  tuotantolaitosta 6 maassa

 • 2 400

  ammattilaista

Tietoa meistä

Johtavia brändejämme kauppa- ja rakennusmaaleissa

Tikkurilalla on kauppa- ja rakennusmaaleissa kolme premium-brändiä: Tikkurila, Alcro ja Beckers. Näiden lisäksi Tikkurilalla on useita paikallisia brändejä.