Aktuelnosti

TIKKURILA ZORKA - GRAND PRIX ZA NAJBOLJI PROMOTIVNI NASTUP -

30.04.2012 11:46

TIKKURILA ZORKA
- GRAND PRIX ZA NAJBOLJI PROMOTIVNI NASTUP -

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) dodelilo je priznanja za uspešan promotivni nastup izlagača na 38. međunarodnom sajmu Građevine SEEBBE 2012.
Nagradu Grand prix sa diplomom i statuetom za najbolji promotivni nastup dobio je štand Tikkurila Zorka. Ovako uspešan promotivni nastup je rezultat napornog rada Tikkurila tima.
Kompanija "Tikkurila Zorka" je osim uspesnog štanda takođe imala i najzapaženiji marketinski nastup u okviru samog sajma i to brendiranjem najvećih i najprometnijih pozicija.

DSCF0090 DSCF9638 DSCF0078
Tikkurila Zorka, kompanija za proizvodnju boja,  nutrašnjih premaza i dekorativnih maltera je na Međunarodnom sajmu građevinarstva, u Beogradu - SEEBBE, predstavila jedinstvene proizvode u građevinarstvu.
Od široke palete proizvoda iz premium brenda TIKKURILA koji su prvi put predstavljeni ove godine, akcenat je stavljen na sledeće proizvodne linije:
Premazi za enterijere (lateksne boje iz grupe proizvoda FEELINGS, OPTIVA, JOKER, PURE WHITE);
Dekoracije (dekorativne boje iz grupe proizvoda TAIKA, TUNTO, BE SPECIAL DECOR);
Premazi za zaštitu metala (premazi iz grupe proizvoda EVERAL);
Premazi za zaštitu drveta (premazi iz grupe proizvoda VALTTI).
U okviru brenda Zorka Color, predstavljene su sledeće linije proizvoda:
Effecta malteri, Life gotove nijanse, Zoralux Emajl lak 3 u 1, Zoralux Emajl Antika 3 u 1, Zoralux Vodeni emajl, Zoraplast kulir.

Pažnju posetilaca su privukle brojne prezentacije Tikkurila Zorka materijala za spoljašnju i unutrašnju primenu. Na taj način posetioci su mogli da vide sve proizvode, kao i da se uvere da naši proizvodi pružaju najbolji
odnos cene i kvaliteta koji trenutno postoje u ponudi građevinskog materijala u regionu.

DSCF0075  DSCF0088  DSCF0204

Izgled štanda kompanije "Tikkurila Zorka", za koji su korišćeni isključivo sopstveni proizvodi, doprineo je osvajanje prestižne nagrade UEPS-a za najbolji promotivni nastup u 2012. godini.Return to headlinesKontaktiKorporativna odgovornost