Tikkurila doo - robne marke

Tikkurila doo je kompanija sa dugom tradicijom proizvodnje boja i lakova, i prepoznatljiv je simbol za kvalitetne premaze u celom regionu. Članica je evropske grupacije Tikkurila od 2011 godine, koja potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju u enterijeru i eksterijeru.
Konstantan rast prodaje na tržištu Srbije i uspešan plasman  proizvoda na inostranim tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i Mađarske potvrđuju ispravnost pristupa na kojem se bazira poslovanje kompanije.

Strateški brend Zorka Color već duži vremenski period je na vodećem mestu po prisutnosti i prepoznatljivosti kvaliteta kod krajnjih potrošača, profesionalaca i industrijskih korisnika.
U svojoj širkokoj paleti proizvoda u okviru brenda Zorka Color nalazi se veliki broj dekorativnih i industrijskih premaza.


Dekorativni premazi za za unutrašnju i spoljašnju zaštitu i dekoraciju zidnih i fasadnih površina obuhvaćeni su podbrendovima Primera, Linea, Vitekol, Life i Effecta, dok su proizvodi za unutrašnju i spoljašnju zaštitu i dekoraciju drvenih i metalnih površina obuhvaćeni podbrendovima Zoralux, Decolux, Duropal i Elaton. Proizvodi za parket na rastvaračkoj bazi obuhvaćeni su pod brendom Expert.KontaktiKorporativna odgovornost