Tikkurila SVERIGE AB

I Sverige har Tikkurila Sverige AB drygt 300 medarbetare som aktivt arbetar med att inspirera och skapa färgstarka upplevelser som lyfter människors vardag. Det lyckas vi bra med – mycket tack vare våra omtyckta och marknadsledande varumärken Alcro, Beckers, Palett & Co (deco) och Tikkurila (industri).  


Tikkurila Sverige AB (fd Alcro Beckers AB) ägs sedan 2001 av den finländska koncernen Tikkurila Oyj och har i över 150 år försett konsumenter och proffs med användarvänliga och miljömässigt hållbara lösningar för skydd och målning. Tikkurila Oyj är idag den ledande färgleverantören i Norden och Ryssland. Koncernen med huvudkontor i Finland, är idag verksam i 16 länder och strävar efter att bli det ledande färgföretaget i Norden, Ryssland och Östeuropa. Företagsgruppens högkvalitativa produkter och omfattande service hjälper oss att säkerställa att våra kunder får den bästa användarupplevelsen på marknaden.


Varaktigt skydd och hållbar skönhet - sedan 1862.
msd2017

mailsignatur_silvervän

Vissa saker känns så där extra bra att fortsätta göra år efter år...

I flera år har vi istället för att skicka julkort till våra kunder gått in som silversponsor för ”Min Stora Dag”. Det är med en riktigt varm känsla i magen och hjärtat som vi kan berätta att det är något vi gör även i år. Tack till "Min Stora Dag" för att vi får vara med och göra skillnad! Och en riktigt härlig, fantastiskt underbar julhelg och gott nytt år till alla våra kunder och leverantörer!
Tikkurila Headquarters


Vill du veta mer om Tikkurila Group?
Klicka här!Tikkurila footer
Alcro footer
Beckers footer
 

PALETT