Tikkurila uses cookies to ensure the best possible user experience. If you continue on our site, you will approve the use of cookies. Read more.
Increase text size Decrease text size Print Luo sivusta PDF Tell a friend

Aktuelnosti

30.04.2012 11:46

TIKKURILA ZORKA - GRAND PRIX ZA NAJBOLJI PROMOTIVNI NASTUP -

TIKKURILA ZORKA
- GRAND PRIX ZA NAJBOLJI PROMOTIVNI NASTUP -

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS) dodelilo je priznanja za uspešan promotivni nastup izlagača na 38. međunarodnom sajmu Građevine SEEBBE 2012.
Nagradu Grand prix sa diplomom i statuetom za najbolji promotivni nastup dobio je štand Tikkurila Zorka. Ovako uspešan promotivni nastup je rezultat napornog rada Tikkurila tima.
Kompanija "Tikkurila Zorka" je osim uspesnog štanda takođe imala i najzapaženiji marketinski nastup u okviru samog sajma i to brendiranjem najvećih i najprometnijih pozicija.

DSCF0090 DSCF9638 DSCF0078
Tikkurila Zorka, kompanija za proizvodnju boja,  nutrašnjih premaza i dekorativnih maltera je na Međunarodnom sajmu građevinarstva, u Beogradu - SEEBBE, predstavila jedinstvene proizvode u građevinarstvu.
Od široke palete proizvoda iz premium brenda TIKKURILA koji su prvi put predstavljeni ove godine, akcenat je stavljen na sledeće proizvodne linije:
Premazi za enterijere (lateksne boje iz grupe proizvoda FEELINGS, OPTIVA, JOKER, PURE WHITE);
Dekoracije (dekorativne boje iz grupe proizvoda TAIKA, TUNTO, BE SPECIAL DECOR);
Premazi za zaštitu metala (premazi iz grupe proizvoda EVERAL);
Premazi za zaštitu drveta (premazi iz grupe proizvoda VALTTI).
U okviru brenda Zorka Color, predstavljene su sledeće linije proizvoda:
Effecta malteri, Life gotove nijanse, Zoralux Emajl lak 3 u 1, Zoralux Emajl Antika 3 u 1, Zoralux Vodeni emajl, Zoraplast kulir.

Pažnju posetilaca su privukle brojne prezentacije Tikkurila Zorka materijala za spoljašnju i unutrašnju primenu. Na taj način posetioci su mogli da vide sve proizvode, kao i da se uvere da naši proizvodi pružaju najbolji
odnos cene i kvaliteta koji trenutno postoje u ponudi građevinskog materijala u regionu.

DSCF0075  DSCF0088  DSCF0204

Izgled štanda kompanije "Tikkurila Zorka", za koji su korišćeni isključivo sopstveni proizvodi, doprineo je osvajanje prestižne nagrade UEPS-a za najbolji promotivni nastup u 2012. godini.Return to headlinesKontaktiKorporativna odgovornost